Meksiko: Novinar pokazao tijela “vanzemaljaca” poslanicima Kongresa (VIDEO)

September 14, 2023, 7:14 am

Poslanici meksičkog Kongresa tokom vanredne sjednice parlamenta upoznati su sa otkrićima do kojih je došao meksički novinar i dugogodišnji NLO entuzijasta Haim Mosan o navodnom postojanju vanzemaljaca.

Meksički poslanici su tokom sjednice u utorak čuli od Mosana da ljudi nisu sami u univerzumu, a pokazani su im i navodni ostaci vanzemaljaca.

Mosan je pokazao dva mala tijela u kutijama koja imaju po tri prsta na rukama i izdužene glave.

Novinar je rekao da su tela pronađena u Peruu u blizini grada Naska 2017. godine i da su stara oko 1.000 godina na osnovu analize koju je sproveo meksički Nacionalni autonomni univerzitet.

Ispostavilo se da su slični takvi nalazi u prošlosti bili ostaci mumificirane djece, podsjeća Rojters.

Mosan je rekao da je to prvi put da su takvi dokazi predstavljeni. Novinar tvrdi da tijela koja je pokazao nisu u srodstvu ni sa jednom vrstom na Zemlji i da su sve mogućnosti otvorene da to istraže naučne institucije.

Direktor naučnog Instituta za zdravlje meksičke mornarice Hose de Hesus Zalce Benitez rekao je, da na osnovu DNK analiza i X zraka, kao i 3-D rekonstrukcije, može da kaže da ta dva tijela nisu ni u kakvoj vezi sa ljudskim bićima.

NASA bi danas trebalo da objavi dugo očekivani izveštaj o onome što naziva UAP – skraćeno za neobjašnjive anomalne pojave – na nebu, u svemiru ili pod morem.

Svemirska agencija, koja je pokrenula nezavisnu studiju 2022. godine, objaviće potpune nalaze tima na mreži oko 30 minuta prije brifinga u 10.00 časova.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *