Mediji: Maja Berović porođaj u luksuznoj klinici plaća 7.000 evra

January 12, 2022, 4:17 pm
Maja Berović uskoro ulazi u deveti mjesec trudnoće, a kao i svaka buduća mama odavno je napravila planove za porođaj, pa i to gdje će roditi svoje prvo dijete – sina.

Poznato je da pjevačica živi na relaciji Beograd-Grac, a kako navode mediji, dosadašnje preglede nije vodila u Srbiji, već u ovom austrijskom gradu.

Upravo zbog toga, ona se neće porađati kao njene koleginice u privatnim klinikama u Beogradu, već želi da je porodi doktorka koja joj vodi trudnoću u Gracu.

Izvor blizak pjevačici otkrio je za 24sedam u kojoj poznatoj privatnoj klinici će se poroditi Berovićeva, kao i da će tamo imati sav mogući komfor tokom boravka u bolnici. Naravno, za velike pare.

Berovićeva će platiti porođaj čak 7.000 evra, bilo da se obavi prirodnim putem ili carskim rezom, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cijenu, koštaće je 510 evra.

Maja će moći da bude potpuno spokojna u ovoj bolnici, ali i da uživa u luksuzu kao da je u banji. Ovu kliniku izabrala je, dodaje sagovornik, i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju.

Izvor ističe da je pjevačica potpuno posvećena trudnoći, te da je ništa drugo ne zanima. Dodaje da povremeno obavi posao koji ne može da čeka, ali da najviše vremena posvećuje “mašti i planovima oko bebe”.

Iz pjevačicinog PR tima povodom ove priče poručili su da zasad ne daju izjave.

Izvor: Nezavisne novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *