TV K3

android aplikacija

instaliraj

Mazalica o fiskalnom računu koji je izazvao smijeh

Mazalica o fiskalnom računu koji je izazvao smijeh

Poslanik SNSD Srđan Mazalica koji je prekjuče izazvao smijeh u parlamentu Srpske, nakon što je donio poslaniku PDP Drašku Stanivukoviću fiskalni račun na kojem je prikazan alkohol, čije točenje je inače zabranjeno u ovoj instituciji, oglasio se na svom Tviter profilu, te dodao kako zabrana točenja alkohola važi samo u dane kad se održavaju sjednice.
Mazalica je naveo da je iz restorana dobio odgovor kako je sporni račun nastao prošle sedmice, u vrijeme kada nije održavana sjednica Narodne skupštine RS.

– Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović je u petak bio pokrovitelj događaja u kojem je učestvovala delegacija iz Rusije, kojoj je njegov kabinet nakon toga platio ručak. Tada je popijena ta jedna dunjevača – naveo je Mazalica.

Priča o fiskalnim računima u parlamentu Srpske pokrenuta je, inače, u utorak kada je Stanivuković tokom skupštinskog zasjedanja upitao ministarku finansija Republike Srpske Zoru Vidović zbog čega se u restoranu u toj instituciji oni ne izdaju.

Isto je ponovio i u srijedu tokom rasprave na sjednici NSRS o zatvaranju objekata koji ne izdaju fiskalne račune.

Stanivukoviću je u jednom momentu prišao poslanik Mazalica i dao mu fiskalni račune kao dokaz da se oni izdaju u restoranu, ali se ubrzo ispostavilo da se na računu nalazi i alkohol, što je Stanivuković iskoristio kao dokaz da skupštinski restoran krši vlastite propise, koji podrazumijevaju zabranu točenja alkohola.

(Srpskainfo)

Komentarišite

Your email address will not be published.