TV K3

android aplikacija

instaliraj

Martinovi saradnici najavili nastavak priče o “Igri prestola”? (FOTO)

Martinovi saradnici najavili nastavak priče o “Igri prestola”? (FOTO)
Ljubitelji djela pisca Džordža R. R. Martina “Pjesme leda i vatre” umorni su od čekanja da proslavljeni pisac napiše dugo najavljivani nastavak popularne sage epske fantastike “Vjetrovi zime”.

Na svakih nekoliko nedjelja pojavi se vijest da je pisac pri kraju knjige i da bi ona uskoro mogla da ugleda svjetlost dana i to poslije predugih osam godina. Oni koji već godinama čekaju da saznaju kraj “Igre prestola”, iako je sam pisac nedavno poručio da neće biti drugačiji od popularne serije, umorni su od ovakvih najava.

A, eto, opet se pojavila vijest koja bi mogla da signalizira da je knjiga na pomolu. Naime, nedavno je najavljeno da će slavni pisac ići na turneju po Velikoj Britaniji i potpisivati knjige. Glavni događaj na kojem će se pojaviti je Worldcom u Dablinu15. avgusta.

Poznato je da na ovaj događaj Martin dolazi svake godine, kako piše portal Winteriscoming, pa tako to što će se i ove godine pojaviti nije nikakvo iznenađenje.

Ono što jeste iznenađenje, navodi ovaj portal, jeste to što će se pojaviti na još nekoliko sličnih događaja (Titan Con Belfast NT Castle Ward), a ono što je mnoge, dodaje se, nagnalo da pomisle da je knjiga “Vjetrovi zime” gotova, je to što su tvorci sajta Westeros.org, Elio i Linda u susret ovim događajima tvitovali: “Nešto nam donose vjetrovi…zimu?”

Elio & Linda@westerosorg

Just after @Dublin2019 and right before @TitanConBelfast ! Exciting! @NTCastleWard Something's coming…

Something carried on the winds…of winter? pic.twitter.com/9Aw1rCI5jq

View image on Twitter
194 people are talking about this

Oni koji ne znaju, dodaje se, Elio i Linda su napravili prvi sajt koji se bavi knjigama iz serijala “Pjesme leda i vatre” i serijom nastalom po njima – “Igra prestola”.

Njih dvoje su čak i direktno sarađivali sa Martinom na knjizi “Svijet leda i vatre”, koja objašnjava sve pojedinosti ovog izmišljenog svijeta, pa bi možda mogli i da imaju više informacija o datumu kada bi knjiga trebalo da izađe.

Međutim, iako su mnogi pomislili da bi njihov tvit mogao da bude najava da će Martin upravo 21. avgusta na turneji objaviti da je posljednja knjiga gotova, oni su brže-bolje, to već demantovali.

Jeyne Corbray@wumwest

yeah I mean from the way you phrased your tweet, how were you not expecting people to get their hopes up?

NT Castle Ward@NTCastleWard

Hey guys – that was us – we were trying to hint at what might be happening at Castle Ward, we aren't too twitter-savvy, as our day to day is old castle-y stuff and not Game of Thrones and we just though the phrase was great!

See NT Castle Ward's other Tweets

Oni su kasnije tvitovali da njihova objava nije imala nikakve veze sa najavom završetka Martinove knjige.

I tako se još jednom ispostavilo da je netačna najava da je pisac pri kraju posljednje knjige. A onima koji je čekaju već osam godina ne preostaje ništa drugo osim toga da, naravno samo još čekaju…

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.