Marina Tucaković priključena na respirator, stanje joj se pogoršalo

September 15, 2021, 2:33 pm

Marini Tucaković, koja se godinama unazad bori s kancerom, juče je pozlilo, za šta se saznalo kada je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć preko društvenih mreža.

Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gdje je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Ipak, njeno zdravstveno stanje se, nažalost, dodatno pogoršalo – budući da je kovid pozitivna, Marina je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, koja je u kovid-sistemu, a tamo je, piše Pink, priključena na respirator.

Podsjećanja radi, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje.

Marina je oko devet ujutru počela da se bori za dah. Laću je uhvatila panika, pa je preko Tvitera tražio pomoć kako bi u njihov dom na Vračaru što prije došao ljekar, prenosi Blic.

– Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je prije moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru – napisao je uplašeni Milan i onda je pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna: “Majka mi ima rak sa metastazama”.

Ubrzo je na njihovu kućnu adresu stigla Hitna pomoć jedne privatne klinike. Ljekari su Marini dali infuziju i priključili je na kiseonik, dok se Laća uputio ka crkvi, piše Informer.

– Idem u crkvu da zapalim svijeću i da se pomolim za Marinu. Šaljite joj pozitivnu energiju i dobre misli – zamolio je Laća.

On je ispričao da se mnogo uplašio jer mu je majka rekla kako vjeruje da će da umre!

– Mama je imala gušenje i rekla mi je da misli da će umrijeti. Pozvao sam Hitnu pomoć, gdje radi naša bolničarka, ali ona nije mogla da dođe. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutru rekla da ih ponovo pozovem između 14 i 14.30, jer ne mogu prije toga da stignu. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre, napisao sam tvit kako bih što prije našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju – priča prestravljeni sin i dodaje da je poslije toga lakše disala, ali da je i dalje veoma loše.

– Ona se danima ne osjeća dobro, jer je poslednju hemoterapiju loše podnela. Ima svega 45 kilograma. Trebalo je da ide na zračenje, ali je preslaba za taj vid lečenja.

I Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa uplašen je zbog naglog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

– Marina ne može da priča, ne oseća se dobro. Izvinite, ali nisam u stanju da govorim – kratko je rekao kompozitor.

Srpskainfo.com (Foto: RAS Srbija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *