“Malo je reći da smo moji saradnici i ja potreseni” Sara Jo o stravičnom napadu u Oslu gdje je nastupala

June 25, 2022, 1:06 pm

Pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, nastupala je na Oslo Prajdu gdje su jutros dvije osobe tokom napada izgubile život, a više ih je povrijeđeno.

Ona se ovim povodom odmah oglasila i prokomentarisala užasnu situaciju koja se dogodila jutros u Oslu.

– Vijest nas je potpuno ostavila zatečene. Samo dan ranije smo prisustvovali događaju i ne bismo nikad pomislili da bi tako nešto moglo da se desi. Malo je reći da smo moji saradnici i ja potreseni. Strašna i surova je činjenica da ovakvi događaji podsjećaju neke ljude koliko je važno biti glasan kada su u pitanju ljudska prava i borba protiv nasilja. Duboko se saosjećamo sa porodicama žrtava – glasi izjava Sare Jo za Telegraf.

Pucnjava u Oslu, rano jutros, u kojoj su dvije osobe ubijene, a više njih povređeno, se istražuje kao krivično djelo terorizma, saopštio je portparol gradske policije za Rojters.

Dvije osobe su ubijene, a 14 je ranjeno u pucnjavi u noćnom klubu i obližnjim ulicama u Oslu, glavnom gradu Norveške, saopštila je policija.

Kako je navedeno, jutros u 01:19 policija je dobila više dojava o pucnjavi u centru grada, a po dolasku na lice mjesta napadač je brzo savladan, prenosi Rojters

Izvor: SRPSKAINFO

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.