TV K3

android aplikacija

instaliraj

Luković i Anđelković na treningu Zvezde, crveno-bela ofanziva na Čavrića

Posle puno oklevanja i čekanja Crvena zvezda je krenula u ofanzivu na Aleksandra Čavrića. Na "Marakani" su uvereni da bi ofanzivac OFK Beograda i član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. postala prvak Evrope bio pravo rešenje i žele da iskoriste činjenicu da još nije pronašao inostrani angažman.

Luković i Anđelković na treningu Zvezde, crveno-bela ofanziva na Čavrića

Zvezda već duže vremena na skeneru ima Radeta Krunića ali i Slovenca Zlatka Dedića. Pošto dolazak obojice ne izgleda izvestan crveno-beli su rešili da pokušaju sa angažovanjem Čevrića koji može da pokrije pozicije obojice pomenutih igrača.

Naravno, on bi i ranije bio prvi pik ali želja “romantičara” je bila da ga prodaju i inostranstvo kako bi došli do značajne zarade s obzirom na kvalitet koji poseudije.

Međutim prelazni rok se polako bliži kraju, rešenja za inostrani angažman Čavrića nema i Zvezda to želi da iskoristi.

“Kako se bliži kraj prelaznog roka jasno je da će nam postajati dostupni igrači koji to do skora nisu bili zbog visoke cene”, rekao je pre samo tri dana gen-sek Zvezde Zvezdan Terzić.

Očigledno da je tada mislio pre svega na Čavrića, a potom i Regana koji je pred sve izvesniji odlazak kapitena Milijaša postao daleko značajniji za Zvezdu nego što je do skora bio.

Čavrić je u prvi plan iskočio još 11. maja 2013, kada je maestralno igrao na Marakanu u sastavu “vrtića sa Karaburme”, koji je tek posle velike borbe i sjajnih bravura ovog mladića i njegovih saigrača, OFK Beograd poražen posle sumnjivo dosuđenog jedanaesterca koji je realizovao Nenad Milijaš.

Dok se na Marakani spremaju za ofanzivu na Čavrića, na treninzima Crvene zvezde ima sve zanimljivijih detalja.

Tako je u sredu uveče rad Lalatovića sa prvotimcima pratio tandem bivših igrača crveno-belih, Aleksandar Luković – Dušan Anđelković. BLIC

Komentarišite

Your email address will not be published.