TV K3

android aplikacija

instaliraj

Lovrić: SDS baš kao i Golf 2 nije izdao nikad

Lovrić: SDS baš kao i Golf 2 nije izdao nikad

„Golf 2 danas vozi 60 hiljada građana Republike Srpske i to je automobil koji nikada nije ostavio svog vlasnika na cjedilu. Radojičić treba da zna u kakvo god blato on i SNSD dovedu srpski narod, SDS će pomoći narodu da izađe iz blata u koje smo uvučeni Radojičićevom politikom“ – istakao je Saša Lovrić, član Izvršnog odbora SDS koji je danas simbolično pred Gradsku upravu Banja Luka došao Golfom 2.

Lovrić je kazao da je Radojičić je na Vidovdan okupio oko sebe društvo preletača i papaka koji su došli Lamordžinijem. Poršeom, Mercedesom i BMV-om.

„Temelj Republike Srpske su kosti palih boraca, Srpska pravoslavna crkva i Srpska demokratska stranka kao jedina državotvorna stranka starija i od Republike Srpske. Udarom na SDS, Radojičić koji se izjašnjava kao Crnogorac, je udario na temelje Republike Srpske. On treba o SDS-u da govori sa poštovanjem i spuštena pogleda“ – naglasio je Lovrić.

Lovrić je istakao da je taj Golf 2, kako Radojičić naziva SDS rasturio SNSD na izborima 2018. godine u Banja Luci.

„Radojičić treba da zna da je 2018. godine zahvaljujući tom Golfu 2, SDS ostvario pobjedu jer je naš kandidat Vukota Govedarica imao 10 000 glasova više od SNSD-ovog kandidata. To je volja građana Banja Luke i SDS na ove izbore izlazi još jači sa još boljim očekivanjima“ – istakao je Lovrić.

Predsjednik Područnog odbora SDS Sjever 2 Željko Raljić istakao je problem uništavanja gradskog zelenila kao jedan važan problem koji gradska uprava ne rješava.

Lovrić i Raljić su performansom ispred Gradske uprave poslali poruku da SDS očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima.

„Zamolio bi gospodina Radojičića da istraži ko je odgovoran za gubitak imovine Muzeja, Medicinske elektronike i Poljoprivredne škole u Banja Luci. Neka govori o tome a ne o SDS-u. Neka kao Crnogorac uputi apel Crnoj Gori da se ne napada srpski narod i ne ruše naše svetinje jer su to temelji pravoslavlja i srpstva“ – zaključio je Lovrić.

(Sektor za medije)

 

 

Sektor za

politiku i medije

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.