TV K3

android aplikacija

instaliraj

London: Otvara se prva izložba Rolingstonsa

Poslije više od 50 godina rokenrola, Rolingstonsi tek sada organizuju svoju prvu izložbu na kojoj će biti predstavljeno na stotine stvari iz njihove dugogodišnje karijere, od kostima Mika Džegera do gitara Kita Ričardsa.

London: Otvara se prva izložba Rolingstonsa

Izložba pod nazivom “Egzibicionizam” otvara se danas u galerijii Sači u Londonu, i trajaće do 4. septembra, nakon čega će u naredne četiri godine gostovati u 11 gradova širom svijeta.

Posjetioci će moći da vide više od 500 eksponata koji su prikupljani tri godine, a među kojima su gitare i bubnjevi slavnih veterana roka, Džegerova pjesmarica, kao i mnogobrojni kostimi u kojima su Stonsi nastupali, prenosi Rojters.

Takođe, posjetioci će moći da uživaju u reprodukovanom prostoru iza kulisa, u kojem se bend priprema i opušta pred nastup na pravim koncertima, i da zavire u studio “Rolingstonsa” i vide izbor omota njihovih albuma, postera, radove i opise prepoznatljivog logoa grupe koji je potpisao Endi Vorhol.

“Ništa nije beskonačno, ali i dalje trajemo i pokušavamo da dosegnemo stvari koje nikad nismo radili. Nisam siguran, ali mislim da ovakva vrsta izložbe nije organizovana ranije”, izjavio je Džeger za Rojters.

Međutim, slična izložba bila je organizovana u Londonu 2013. godine koja je bila posvećena karijeri Dejvida Bouvija, koji je umro u januaru ove godine.

“Nadam se da se mi nikad nećemo predati. Prije će nas otjerati u grob. Mi se osjećamo kao da se i dalje razvijamo, a čovjek treba tako da se osjeća,” rekao je gitarista Stonsa Kit Ričards.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.