Lebron: Vraćam se kući!

July 12, 2014, 8:16 am

 

 

Lebron Džejms, posle četiri godine provedene u Majamiju i dve osvojene titule, odlučio je da se vrati u Klivlend, grad blizu kojeg je odrastao i tim u kojem je započeo NBA karijeru.

 

Lebron Džejms se vraća kući

“Oduvek sam verovao da ću se jednog dana vratiti. Ne zbog tima, ili organizacije, osećam da je moja dužnost iznad toga. Vraćam se kući”, izjavio je Lebron Džejms.

 

Džejms je jedan od najboljih košarkaša današnjice. Pre više od deset godina, “Kralj” je izabran kao prvi pik na draftu od strane Kavalirsa, gde je postao jedna od vodećih zvezda NBA lige. Ipak, 2010. godine, rešio je da ode u Majami kako bi sebi povećao šanse da osvoji šampionski prsten.

 

“Kada sam otišao iz Klivlenda, imao sam misiju. Otišao sam u Majami zbog Vejda i Boša, smatrao sam da zajedno možemo da uradimo nešto čarobno. I to smo uradili. Želeo sam titulu, osvojili smo dve. Moj cilj je da osvojim što više trofeja u karijeri, ali najvažnije za mene je da donesem trofej u severoistočni Ohajo”, rekao je za Sports Ilustrejted Lebron Džejms.

 

Lebron očekuje da pomogne mladoj, ali talentovanoj ekipi na putu do samog vrha lige.

 

“Ne obećavam titulu. Znam koliko je teško do nje doći. Znam da nismo spremni sada, ali možda već sledeće godine… Mogu da pomognem da Irving postane jedan od najboljih bekova u ligi, da unapredim igru ostalih igrača, ali i da ponovo igram sa Varežaom, jednim od mojih omiljenih saigrača”, reako je Lebron.

 

Džejms je u karijeri osvojio dve šampionske titule, četiri puta je bio najbolji igrač lige, deset puta je učestvovao u Ol-star mečevima.

 

Lebron je i dalje najbolji strelac Klivlenda svih vremena…/RTS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *