TV K3

android aplikacija

instaliraj

Kuća zdravlja “dr Marjanović” poklonila besplatne preglede radnicima Dječijeg vrtića “Naša radost”

Kuća zdravlja “dr Marjanović” poklonila besplatne preglede radnicima Dječijeg vrtića “Naša radost”

Praznični su dani I vrijeme darivanja. Tako je I Kuća zdravlja “dr Marjanović”, u Prnjavoru  obradovala radnike dječijeg vrtića “ Naša radost”  I kao poklon  – besplatno  uradila sistematske preglede.

Sistematski pregledi radnika Dječijeg vrtića “ Naša radost” su redovna zakonska obaveza, a uslijed trenutnih finasijskih poteškoća koje ova ustanova ima,  Kuća zdravlja “ dr Marjanović”, kao društveno odgovorna kuća, odlučila je da im izađe u susret I tako pokloni besplatne sistematske preglede za 22 radnika ove predškolske ustanove.

“ Uradjen sistematski pregled sastoji se iz kompletne laboratorije, kao I EKG-a I fizikalnog pregleda pojedinca. Pregled kod psihologa je uskraćen kod nas, pa su ga obavili u Domu zdravlja. Mi smo im izašli u susret zato što trenutno imaju finansijskih poteškoća, a sigurni smo da će ova sredstva pametnije iskoristiti”  , istakla je Dragana Marjanović doktor medicine u Kući zdravlja “dr Marjanović”.

 sequence-24-00_01_13_03-still004

Radnici vrtića itetkako zahvalni. Kažu, neiskorišćena sredstva, sigurno će pametnije iskoristiti  I u korist vrtića.

“ Ovaj gest nam mnogo znači. Zato što je za 22 radnika koliko je zaposleno u dječijem vrtiću, to mnogo novca. S’tim sredstvima možemo renovirati kupatila u starom dijelu vrtića, kupiti npr. lustere  kao I mnoge druge stvari koje nedostaju u starom dijelu vrtića. Imamo jos ideja koje moramo realizovati do kraja godine, a sve zahvaljujući Kući zdravlja. U ime kolektiva, Kući zdravlja “ dr Marjanović”, želimo srećnu I uspješnu 2017 godinu.” , kaže Slobodanka Vasić direktor Dječijeg vrtića “Naša radost”

sequence-24-00_03_25_20-still002

 Ovo nije jedini human poduhvat koji Kuća zdravlja “ dr Marjanović” realizuje. Tokom cijele godine izlaze u susret onima kojima je najpotrebnije kako u Prnjavoru tako I šire. Za studente I sportiste rade besplatne sistematske I ljekarske preglede , kojih godišnje bude preko hiljadu, a što je u vrijednosti oko 50 000 maraka.

 

 

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.