Kraljevska masaža vraća harmoniju: Profesionalnci koji rješavaju "sve" vaše probleme

January 10, 2020, 8:01 am

Kažu da je bol naš prijatelj zato što nam tijelo tako signalizira šta s njim nije uredu. Ne čekajte da se bol poveća, pronađite svog fizioterapeuta, kao što imate svog frizera, kozmetičara, i prepustite se rukama profesionalca koji će ukloniti probleme koje imate, bilo da su oni zdravstvene ili estetske prirode.

Masaža je zaista čudotvorna i poslije svake tijelo je opušteno i preporođeno. U zemljama gdje je masaža tradicionalna, ona je svakodnevna čovjekova aktivnost i većina ljudi je upražnjava po dolasku s posla.

Masaža s četiri ruke tehnika je za koju su potrebna dva terapeuta i verovatno je zbog toga i nazivaju kraljevskom masažom. Istovremeno masiraju dva terapeuta, od kojih jedan kreira pokrete, a drugi ga prati. Na taj način se postiže balans protoka tečnosti u organizmu i istovremeno opuštanje obije strane tijela.

Ova masaža objedinjuje relaksirajuću šijacu, aroma i anticelulitnu masažu. Vrlo je uspješna tehnika za detoksikaciju, opuštanje i uklanjanje stresa te za vraćanje harmonije tijela. Dobra je i u borbi protiv celulita.

B 92 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *