TV K3

android aplikacija

instaliraj

Koliko često udate žene imaju seks?

Mnogi žive kao samci, iako su u braku, jer polovina parova ljubav vodi nekoliko puta mjesečno.

Koliko često udate žene imaju seks?

Seks je kao vino, sve je bolji s godinama. Ovakav zaključak se nameće poslije rezultata američkog istraživanja, u kojem je čak 60 odsto ispitanih izjavilo da u braku imaju mnogo kvalitetniji seks, nego dok su bili “singl” ili u neformalnoj vezi. Naučnici tvrde da muškarci u stabilnoj vezi imaju više inicijative i odlučnosti da ispunjavaju svoje fantazije.

S druge strane, britansko istraživanje pokazuje da mnogi žive kao samci, iako su u braku, jer polovina parova ljubav vodi nekoliko puta mjesečno. Ako se smije vjerovati statistikama, čak 10 odsto udatih i oženjenih ima seks samo jednom mjesečno.

“Udate žene, koje kažu da im je sasvim u redu da imaju seks jednom ili dva puta mjesečno, uopšte nisu rijetka pojava, niti to smatraju neuobičajenim”, priznaje psiholog Ivon Tomas.

Zasićenost i uzimanje partnera “zdravo za gotovo” nesvjesno utiče na seksualnu želju i čini odnos dosadnim, pa ljubavni terapeuti opominju da bračnog druga nikada ne zapostavite. Važno je da sa voljenom osobom uvijek pronađete vremena za romantično druženje, kao što je gledanje filma, odlazak u restoran ili u prirodu. Kada se bez problema i obaveza posvetite jedno drugom, strast će ponovo buknuti ako vas veže ljubav.

 

Atv

Komentarišite

Your email address will not be published.