TV K3

android aplikacija

instaliraj

KK Revita je odbranila titulu u Kupu Republike Srpske za 2020.

KK Revita je odbranila titulu u Kupu Republike Srpske za 2020.

Aktuelni šampioni Bosne i Hercegovine KK Revta je u finalu Kupa Republike Srpske, koje je igrano 09.01.2020. u Gradišci, osvojila prvo mjesto.

U sklopu niza manifestacija koje su se održavale za Dan Republike Srpske je igrano i finale Kupa Republike Srpske u kojem su se sastale ekipe KK Revita, KK Borac, KK Ada i KK Hercegovac.

Najkvalitetnije ekipno takmičenje koje organizuje Kuglaški savez Republike Srpske je po 27 put održano u Gradišci na kuglani „Gradiška“ a ekipa KK Borac je u ovom takmičenju najuspješnija sa 7 trofeja. Tokom ranije odigranih kvalifikacionih nastupa u kojem je učestvovalo 9 ekipa iz Republike Srpske za finale su se izborile sve tri banjalučke ekipe, koje su ujedno i učesnice Premijer lige BIH, kao i ekipa KK Hercegovac iz Bileće.

Finale je počelo veoma neizvjesno i oprezno što se tiče svih ekipa, te su tokom prva tri bloka ekipe Revite, Ade i Borca su bile rezultatski jedna uz drugu što se moglo donekle i očekivati jer su ekipe izašle sa ponajboljim igračima. Tokom trećeg i četvrtog bloka su se stvari lomile a ekipa Revite se odvojila od pratioca Ade i Borca koji su zaostajali -65 tj – 75 čunjeva za vodećim. Poslednji blok nije prošao bez uzbuđenja jer je ekipa Ade imala izuzetno rapsoloženog igrača u svojim redovima dok se prednost Revite topila, ipak izmjenom na poslednjoj stazi Revita u poslednjih 7 hitaca sačuvala prednost ispred ekipe Ade i odbranila trofej upisavši se šesti put kao osvajač ovog takmičenja.

Sama pobjeda mnogo znači jer osim sjajnog početka godine i trofeja prvim dvema ekipama ovog takmičenja obezbjeđen nastup u Finalu Kupa BIH i veoma izvjesno učešće u evropskim takmičenjima. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.