TV K3

android aplikacija

instaliraj

Kija Kockar se pojavila u vjenčanici, ravnodušnih nije bilo

Kija Kockar se pojavila u vjenčanici, ravnodušnih nije bilo

Pravi spektakl je priredila sinoć kada se pojavila u vjenčanici. Kristina Kija Kockar bila je zvijezda još jednog događaja i vjerujte – ravnodušnih na nju nije bilo.

Prilika da Kiju vidimo u vjenčanici bila je sinoćnja revija u okviru “Sajma vjenčanja”.

Pjevačica i pobjednica prve sezone rijalitija “Zadruga” na modni defile došla je sa mamom Nadicom u trendi kaputu (baš ova boja je apsolutni modni hit ove sezone, pa je Kristina potvrdila da bez greške prati trendove).

– Možda se i udam drugi put – duhovito je poručila prije revije.

Iz prvog reda ju je gledala i kuma Vanja Ibrahimović, a Kiji je pripala posebna čast da otvori reviju. U haljini ukrašenoj tilom i čipkom i sa prilično izazovnim gronjim dijelom odlično je izgledala na pisti.

U ulozi manekenke se prilično dobro snašla, a nama je pored njenog hoda zanimljivo bilo da gledamo i reakcije njene mame, koja je možda i bila uzbuđenija od Kije.

Bljesnule su u jednom momentu i tetovaže na njenim leđima, i naravno, ni ova revija nije mogla da prođe bez selfija.

Pjevačicu smo u vjenčanici vidjeli  prije nekoliko godina, kada je u Zrenjaninu rekla “da” bivšem mužu Slobodanu Radanoviću. U bijeloj haljini se pojavila i na “Zadrugoviziji” prošle godine, a možda treća svadbena haljina najavi nešto uzbudljivo, piše Blic.

(Srpskainfo)

Komentarišite

Your email address will not be published.