Kćerka Toma Cruisa postala prava ljepotica, a oca ne viđa već deset godina

January 17, 2022, 7:56 am

Život Suri Cruise bez oca Toma Cruisea mnoge rastužuje jer ju je glumac olako odbacio. Bila je kruna ljubavi Toma Cruisea i Katie Holmes koji su se sedam mjeseci nakon njezina rođenja vjenčali.

Suri se sada često može vidjeti u New Yorku u šetnjama s njezinom majkom, glumicom Katie Holmes, a paparazzi ih vrlo često uhvate objektivom.

Činilo se da Suri ima život iz bajke dok je odrastala kao dijete popularnog i naoko skladnog para. Međutim, onda su se njezini roditelji razveli 2012. i procurilo je u javnost da je njihov brak uništila Tomova scijentološka vjera kojoj je sve podredio u životu.

Holmes to nije mogla podnijeti i nije željela biti dio kontroverznog kulta kao što to nije htjela ni nekadašnja Cruiseova supruga Nicole Kidman.

Katie Holmes i Sure Cruise
Katie Holmes i Sure Cruise

Već dugo se šuška da je zbog scijentologije na bivšu suprugu ‘huškao’ djecu iz prvog braka i da je upravo scijentologija razlog zašto drugu kćer nije vidio 10 godina. Suri je imala samo šet godina kada je posljednji put vidjela oca, a nedavno se konačno saznalo zašto se nikada nije borio za skrbništvo nad svojom jedinom biološkom kćeri.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.