Karate turnir “Doboj Open 2017” 19. novembra

Karate turnir “Doboj Open 2017” 19. novembra

Obavještavamo Vas da će se dana 19.11.2017.godine (nedelja) sa početkom u 10,00 časova, u organizaciji Karate kluba «Sloga-Hemofarm» Doboj, održati takmičenje pod nazivom 18. Međunarodni karate turnir «DOBOJ OPEN 2017» uz učešće oko 50 karate klubova sa oko 800 takmičara iz Slovenije, Astrije, Njemačke, Srbije, Republike Srpske i BiH.

18.Međunarodni karate turnir ”DOBOJ OPEN 2017”,  će okupiti veliki broj gostiju i stoga ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje karate sporta da dođu i proprate ovu sportsku manifestaciju, jer to ova manifestacija zaslužuje.

Navedeno takmičenje će se održati u Srednjoškolskom centru u Doboju, a Vas ovom prilikom obavještavamo da u skladu vaših mogućnosti medijski propratite ovo karate takmičenje.

Napominjemo da je Krate klub ”Sloga.Hemofarm” Doboj, koji je tehnički organizator ovoga turnira, jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva grada Doboja i koji okuplja veliki broj članova i da je u proteklom periodu postigao zavidne sportske rezultate na svim takmičenjima širom RS i BiH.

Nadamo se da ćemo u narednom periodu postizati još bolje rezultate, okupljati što više djece i promovisati grad Doboj u najboljem svjetlu u RS i BiH.

Sloga Doboj

Komentarišite

Your email address will not be published.