TV K3

android aplikacija

instaliraj

Kako se pripremiti za ljeto?

Kako se pripremiti za ljeto?

Sezona godišnjih odmora je zvanično otvorena!

Prilikom pakovanj au torbu uvijek ide ono najvažnije, a to su: putne isprave, zdravstvena knjižica, putno zdravstveno osiguranje i putna apoteku. Bezobzira da li putujete na morsku obalu za vrijeme odmora ili ostajete u hladovini rijeka i bazena neke proizvode je važno imati uz sebe.

  • Zaštita od sunca: Istraživanja supokazala da štetne efekte na kožu imaju ne samo UV-A i UV-B sunčevi zraci, nego i infracrveni IR-A zraci koji prodiru u najdublje slojeve kože, dovodeći do njenog oštećenja i prijevremenog starenja. Ladival® pruža trostruku zaštitu kože od UV-A, UV-B I IR-A zraka sprečavajući sve štetne efekate koje mogu da izazovu nakoži (crvenilo i opekotine od sunca, stvaranje fleka, pjega i bora). Uz to djeluje i preventivno na pojavu alergija na sunce, te njeguje i hidrirakožu. Ladival ne sadrži štetne emulgatore, konzervanse i boje, pa je posebno pogodan za djecu i osobe sa osjetljivom kožom.U širokoj kolekciji nalaze se proizvodi za zaštitu i njegu dječije kože kojiima ju povećanu vodootpornost.
  • Zaštita od stomačnih tegoba: Probiotici su preparati za obnavljanje crijevne flore. Sprečavaju crijevni disbalans koji može da nastane usljed promjene načina ishrane, klimatskih uslova ili infekcija virusima. Koriste se preventivno 3-5 dana predpolazak na put, kao i sve vrijeme puta, kako biste spriječili stomačne tegobe na putovanju. Zahvaljujući optimalnom broju probiotskih bakterija, za održavanje zdravlja probavnog trakta, dovoljna je samo jedna Probiotic® kapsulana dan.
  • Antipiretici:Lijekovi protiv bolova i povišene temperature.
  • Povrede:Za površinske rane, posjekotina ( flaster, gaza, zavoj, sredstvo za dezinfekciju)
  • Dobro rapoloženje

I naravno, uzmite najbolje od ljeta!

Komentarišite

Your email address will not be published.