Kako će izgledati “Ceca show”: U 40 epizoda prve sezone biće otkriveni nepoznati detalji

September 20, 2022, 1:35 pm

Život najpoznatije zvijezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena djeca, Anastasija i Veljko!

Nakon 35 godina karijere po prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada prije u igrano dokumentarnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala! U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala muzička zvijezda će javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće nas sa svim članovima porodice. Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnovan na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula.

Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv “Ceca show” će upotpuniti zabavni dio programa na Blic TV, a gledaoci će imati ekskluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpoznatije porodice na Balkanu.

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN / RINGIER

Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show” kamere će zabilježiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, a to je samo dio prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da vide. Ovaj visokobudžetni projekat je počeo prije nekoliko mjeseci a snimao se u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da vide u oktobru, a već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou, piše Blic.

Igrano dokumentarni serija “Ceca show” možete pratiti na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 gdje će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji.

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN / RINGIER

Pokretanjem Blic TV, za dobro poznati medijski brend, koji je preko dvije i po decenije prisutan na tržištu, na ovaj način počinje nova era. Istinite, tačne, pravovremene i provjerene informacije ali i ekskluzivni zabavni sadržaj, od ove jeseni biće prisutni u domovima širom Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i putem malih ekrana.

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *