Kako bi izgledali likovi iz “Boljeg života” u seriji “Simpsonovi”: Ilustracija je hit na mrežama

November 23, 2022, 7:25 am

Na društvenim mrežama objavljena je ilustracija glumaca serije “Bolji život” koja ih prikazuje kao likove kultnih “Simpsonovih” te je ubrzo postala viralna na brojnim platformama.

Instagram stranica “Simpsonizuj me” koja nudi “simpsonizaciju” različitih fotografija i likova tj. pretvaranje običnih snimaka u ilustracije koje nalikuju na likove “Simpsonovih” predstavila je verziju porodice “Popadić” iz “Boljeg života”.

Ilustracija je stigla i do Dragana Bjelogrlića koji je u spomenutoj seriji tumačio lik Slobodana “Bobe” Popadića te ju je podijelio na svom Instagram profilu.

“Simpsonizacija Gige Moravca i ostalih Popadića”, pisalo je u jednom od komentara oduševljenih korisnika.

Neki su se našalili i da bi se ova verzija kultne serije zvala “The Popadićs”. Također, na spomenutoj Instagram stranici mogu se pronaći i verzije “simpsoniziranih” likova filma “Maratonci trče počasni krug”, kao i “Ko to tamo peva”.Simpsonovi su američki serijal koji donosi satiričan prikaz američkog života, utjelovljenog u porodici Simpson, koju čine Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie. Serija je smještena u izmišljeni grad Springfield i parodira američku kulturu i društvo, televiziju i ljudsko stanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *