TV K3

android aplikacija

instaliraj

Jutjuber Baka Prase odgovorio poslaniku Mazalici (VIDEO)

Jutjuber Baka Prase odgovorio poslaniku Mazalici (VIDEO)

Nakon što je pomenut na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, jutjuber Baka Prase “replicirao” je poslaniku SNSD Srđanu Mazalici u svom novom jutjub videu.

Podsjećamo, Mazalica je nedavno tokom skupštinske rasprave, obraćajući se PDP Drašku Stanivukoviću, rekao da nema životnu školu poredeći ga sa jutjuberima, zbog njegovih čestih video objava sa sjednica i drugih događaja.

– Ti nemaš životnu školu ti si običan jutjuber, ti si Baka Prase – poručio je Mazalica Stanivukoviću, na šta mu je Stanivuković odgovorio da je onda on “samo prase”.

Iako se Mazalica obraćao Stanivukoviću, uvrijeđen se ipak našao Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

– Prozivaju me i političari. Mene ministra jutjuba. Ja se ne razmijem u politiku i to me se ne tiče, ali prozivaju me i moram da odgovorim – rekao je Ilići u svom novom videu, nazivajući Mazalicu “Vređalicom.

Iako do jutjuberi do sada nisu imali veze sa politikom, kod nas je sve moguće pa i to. Tako je jutjuber iz Srbije snimio video klip koji je do sada pogledalo 300.000 ljudi u kome se, između ostalih obraća i poslaniku u NSRS.

– Mazalice, ja sve što imam to je životna škola. Ja sam završio srednju, fakultet nisam upisao, nema šta ja sam klošar, ali životnu školu imam – odgovorio je Baka Prase.

I tako za sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske još jednom čulo po šalama, uvredama i svađama poslanika, a sve je, može se reći, na neki način ismijao i sam gore pomenuti dvadesetrogodišnji jutjuber.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.