Jutarnji trikovi Dženifer Aniston i Salme Hajek zbog kojih ceo dan izgledaju kao milion dolara

Uspešni ljudi ustaju rano, a među njima su i neke holivudske zvezde. Činjenica je da su tako produktivnije, plus imaju više vremena za jutarnju negu, zahvaljujući čemu ceo dan izgledaju sveže.

Jutarnji trikovi Dženifer Aniston i Salme Hajek zbog kojih ceo dan izgledaju kao milion dolara

Salma Hajek je dokaz da jutarnji rituali ne moraju da budu prenaporni. Zapravo ona se ujutru ni ne umiva.

– Ne umivam lice ujutru, baš nikada. Tokom noći vaše lice gradi masnoću koja je vašoj koži potrebna da bi izgledala mlađe i balansira pH vrednost – tvrdi Salma. Ipak, Salma preporučuje da nešto kasnije isprskate lice ledenom vodom.

Kejt Hadson ne samo da se budi rano ujutru, već čim otvori oči obavi ledeno umivanje.

Foto: Profimedia

– Jedan šminker koji je radio sa gomilom glumaca mi je rekao: “Radio sam sa jednom glumicom i svaki dan je zaranjala lice u ledenu vodu.” Samo bi ubacio lice u vodu sa kockama leda i pokušavao da izdrži što duže, onda bi izronio i zaronio ponovo. Počela sam to da radim – otkrila je Hadson.

Dženifer Aniston s druge strane nije toliko radikalna, ali se kune u svoju jutarnju rutinu.

Foto: Profimedia

Često se dešava da ustaje u 4:30 zbog snimanja i tada obavezno popije toplu vodu sa malo isceđenog limuna, a tek onda umije lice vodom i sapunom.

Miranda Ker čim ustane ide pod hladan tuš, “jer je to dobro za gotovo sve”, kaže ona.

Foto: Profimedia

Miranda kaže da je baš ovaj jutarnji ritual uneo veliku promenu u njen život. Tuširanje hladnom vodom ujutru pomaže da se napuni energijom, ali ona tvrdi i da joj poboljšava cirkulaciju i kvalitet kose.

Izvor: Noizz.rs

Komentarišite

Your email address will not be published.