TV K3

android aplikacija

instaliraj

Jovo Jović smijenjen sa mjesta šefa dobojskog odsjeka

Jovo Jović smijenjen sa mjesta šefa dobojskog odsjeka

Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš udaljio je na tri mjeseca službenika Jovu Jovića sa mjesta rukovodioca dobojskog odsjeka ovog ministarstva za kojeg postoji osnova sumnje da je izvršio krivično djelo primanje mita.

Čordaš je na mjesto rukovodioca Odsjeka imenovao Blagoja Đorđića, koji je do sada obavljao poslove višeg stručnog saradnika u kancelariji Modriča.

Nakon okončanja istražnog postupka Ministarstvo će preduzeti sve potrebne radnje u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima u vezi sa daljim radno-pravnim statusom suspendovanog državnog službenika.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je juče da je uhapšeno lice iz Doboja čiji su inicijali J.J. /55/, zaposleno u Ministarstvu za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske kao rukovodilac dobojskog odsjeka, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje mita.

Službenici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet danas su u Republičko javno tužilaštvo uz izvještaj sproveli lice čiji su inicijali J.J. /55/ iz Doboja, zbog sumnje da je primilo mito kao rukovodilac dobojskog Odsjeka Ministarstva za izbjegla i raseljena lica Republike Srpsk

(Srna)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.