Jovana i Željko Joksimović: Svi detalji velikog svadbenog slavlja!

September 19, 2014, 7:59 am

 

Niko ne ume da podigne prašinu oko svog privatnog života kao voditeljka Jutarnjeg programa na TV Pink Jovana Joksimović (33) i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović (42).

Tako je bilo i protekle nedelje koju je, pored trijumfa košarkaške reprezentacije, svakako obeležilo i crkveno venčanje ovog para i proslava koja je tim povodom usledila. Njih dvoje već su izgovorili sudbonosno da 20. januara 2012. godine na Maldivima, a potom su nastale peripetije oko priznavanja tog braka u Srbiji. Pred kumovima opet su se venčali u četiri zida, u svom stanu u Beogradu, i tek tada postali zakoniti supružnici.

– Bila je to čista formalnost jer smo venčanje već obavili na Maldivima – izjavila je za Story nekadašnja gospođica Janković. Ona je u aprilu ove godine rodila sina Kostu i već svi su se navikli na njen skladan odnos sa popularnim kantautorom koji nikada ne propušta priliku da svojoj supruzi izjavi ljubav. Zbog toga zaposleni na TV Pink često pričaju kako se voditeljka i pevač neretko dopisuju i tokom emisije koju ona vodi.

– Otkako smo zajedno, Željko je na skajpu od ranog jutra i usput gleda Jutarnji program. To se ni sada nije promenilo – pohvalila se bivša zvezda BK televizije i RTS-a u intervjuu za Story otkrivši kako ima punu podršku svog voljenog da nastavi sa karijerom./kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *