TV K3

android aplikacija

instaliraj

Jokićev dres za Ol-star

Jokićev dres za Ol-star

Nikola Jokić će učestvovati na meču svih zvijezda na predstojećem Ol-star vikendu u Šarlotu koji je na programu od 15. do 17. februara, a u juče je predstavljena i oprema u kojoj će nastupiti srpski as.

Na dresu dominira ogroman grb Denver Nagetsa, čije boje brani Nikola Jokić, dok se sa strane nalaze plave zvijezde. Oko ruku i vrata se nalaze i tri linije (crvena, bijela i plava), a zanimljivo da su svi ostali detalji u potpuno sivoj boji (kao i obilježje kluba iz Kolorada).

Jokić će nositi isti broj na leđima koji nosi i kada nastupa za Denver (broj 15), a svi ovi detalji se nalaze na bijeloj pozadini. Dres je oduševio mnoge navijače, a u skladu je sa prestižom koji nosi najglamurozniji NBA događaj.

Podsjetimo, Jokić će nastupati u timu Janisa Adetokumba, koji ga je izabrao sedmog po redu. Tim još čine: Stef Kari, Džoel Embid, Pol Džordž, Kemba Voker, Kris Midlton, Rasel Vestbruk, Blejk Grifin, Danđelo Rasel, Nikola Vučević, Kajl Lauri, dok je specijalna pozivnica uručena Dirku Novickom.

(Srpskainfo)

Komentarišite

Your email address will not be published.