John Q, 06. 12. – 22,40

John Q, 06. 12. – 22,40
Suočen sa opasnošću da će sin da mu umre, Džon Kju odlazi u bolnicu sa pištoljem. Tamo uzima radnike i pacijente kao taoce, tražeći da mu doktori operišu sina.

 Džon Kju Arčibald je radnik u fabrici, koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Njegovom sinu Majklu doktori otkrivaju opasnu bolest srca, a jedina šansa da preživi jeste da mu se izvrši hitna transplatacija.

Kako regularno zdravstveno osiguranje ne pokriva tako skupu operaciju, Džon Kju mora da pronađe način da obezbedi novac. On pokušava sve – od kredita do pozajmica – ali ipak ne uspeva da sakupi dovoljno novca u tako kratkom roku. Suočen sa opasnošću da će sin da mu umre, Džon Kju odlazi u bolnicu sa pištoljem.

Tamo uzima radnike i pacijente kao taoce, tražeći da mu doktori operišu sina. Ubrzo, novinari saznaju za ovaj slučaj i Džon Kju postaje medijska zvezda, a dramu iz bolnice preko televizije prati čitava nacija…

Uloge: Gabriela Oltean / Denzel Washington / Kimberly Elise / Ron Annabelle / Daniel E. Smith / David Thornton / Barry G. King / Laura Harring / Kevin Connolly / Larissa Laskin / Vanessa Branch / Stephanie Moore / James Finnerty / Anne Heche / James Woods
Zemlja: USA | Jezik: English / Spanish
Kategorija: Crime / Drama / Thriller

Komentarišite

Your email address will not be published.