Jerinić: Očekujem izbornu pobjedu

February 21, 2021, 6:19 pm

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić poručio je da na današnji ponovljenim izborima u ovom gradu očekuje ubedljivu pobjedu SNSD-a, koji će formirati stabilnu i široku većinu u gradskoj Skupštini kako bi bili nastavljeni razvojni projekti.

“Poručujem da će pobijediti demokratija, da će pobijediti lista SNSD-a i ja kao kandidat za gradonačelnika”, rekao je Jerinić novinarima, nakon što je glasao na biračkom mjestu u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Doboju.

Jerinić se osvrnuo na veliki broj ljudi iz drugih lokalnih zajednica, koji su danas u Doboju, i poručio da jedino građani sebi mogu da izaberu vlast, a ne neko iz Centralne izborne komisije /CIK/ BiH ili drugih lokalnih zajednica.

“Ja im želim danas da se lijepo osjećaju u Doboju. Jedina dobra stvar je što će PDV biti malo veći jer su tu već 15 dana, nema iz kog grada nisu došli da izvrše desant”, izjavio je Jerinić, te poručio da je Doboj slobodan i multietnički grad dobrih ljudi.

Građani Doboja će gradonačelnika birati između tri kandidata – Srđana Todorovića iz SP-a, Cvijana Filipovića iz SDS-a i Borisa Jerinića iz SNSD-a.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.