Jelena Rozga otkrila zašto je sama

May 16, 2022, 12:03 pm

Jelena Rozga gostovala je u Grand Newsu, emisiji TV Granda. Tamo je, među ostalim, ispričala i koji razlozi stoje iza toga što je već nekoliko godina solo.

“Ponekad bih to trpjela, sad više ne. Ne da mi se. Ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu. Glazba je nešto najdivnije”, rekla je pjevačica dodavši kako ima lijep život i kako ne može reći da joj je loše: “Ja imam dobrih i loših dana, kao i svi, ali mi je lijepo.”

Posljednja veza splitske pjevačice koja je bila poznata javnosti je ona s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je bila dvije godine, a prekinuli su 2017.

“More i ljepota vuku…”

Novinar je napomenuo i kako se često komentariše njen styling te kako slovi za jednu od modnih ikona hrvatske scene.

“Ja volim modu. Volim street brendove i street style”, ispričala je napomenuvši kako privatno voli biti u jeansu, ali da modne izbore za scenski nastup radije ostavlja stručnjacima.

Na komentar kako je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji i kako je već dugo na sceni, Rozga je odgovorila: “Ja se ne osjećam tako. Sad je punih 26 godina… Nikad nisam bila u boljoj energiji nego što sam sad zato što sada znam što želim. Posložila sam za ovu godinu puno stvari za obaviti, ali koliko god znam koliko će mi to uzeti vremena, stresa i živaca, toliko sam i spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj, a i u sljedećoj godini.”

U intervjuu je spomenuto i kako Rozga vjeruje u numerologiju te kako joj je sretan broj sedam. Ona je sama pak rekla kako ju sedmica prati i da joj je sretan broj cijeli život. Osim toga, ispričala je kako voli proljeće: “Volim proljeće, iako imam problema s alergijama. Ujutro budem zamantana, teško se budim i nekako bi samo spavala. Ali to more i ljepota te vuku da ujutro odeš na kavu i da se središ.”

(Index)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.