TV K3

android aplikacija

instaliraj

Jelena Maćić: Zbog Fejsbuka idem u zatvor!

Šminkerka je na svom profilu otkrila da je protiv nje podnesena krivična prijava, i to ni manje ni više nego zbog njenih stavova na društvenoj mreži.

Jelena Maćić: Zbog Fejsbuka idem u zatvor!

Da je dobila poziv iz tužilaštva Jelena je potvrdila na svom Fejsbuk profilu, a njenu objavu prenosimo u celosti:

– ILI JESI ILI NISI… JESAM! MUP Srbije podneo je krivičnu prijavu protiv mene zbog pisanja na ličnom nalogu na FB-u. Danas su me zvali iz tužilaštva. Dva poziva su poslali koje ja primila nisam… nadam se da ni moja majka nije. Ona ne zaslužuje da joj dete proglašavaju za državnog neprijatelja… Sve u svemu, njihova ideja je sledeće… da to rešimo ispod žita… ili da uplatim novac u humanitarne svrhe ili da idem na društveno koristan rad… dakle… oni su tužili i optužili… i doneli presudu. Neće da bude! Evo zašto… U realnom životu ja sam uzoran građanin. Vrhunac mog kriminalnog delovanja je prelaz van pešačkog prelaza na Dorćolu kada saobraćaja neme. Sve račune plaćam na vreme. Plaćala sam i RTS pretplatu a tv nemam godinama… dobar sam radnik, prijatelj… ljubazni komšija… sve u svemu, građanin kakvog bi svako društvo poželelo… i ja da budem optužena?! Može… ja nisam pijana pevačica koja vozi kroz crveno. Ja nisam manekenka koja izmišlja otmicu i silovanje… nikada u životu uvredila nisam niti jednog pripadnika MUP-a. Ako treba da idem u zatvor zato što govorim i pišem ono što mislim… idem!

Vidite… ono što vama nije jasno… stavite me u dva metra. Ja glavom idem gde vi nikada nećete. Pristati na vašu nagodbu… podcenili ste me! Ja nisam razmažena javna ličnost! Ja na sebe da pljunem ne mogu… i da… možete da me osudite na deset godina! Nikada mišljenje promeniti neću… Stefanović je kompletan idiot! Ovom prijavom je to potvrdio… Neko je rekao da je mišljenje kao dupe… svako ga ima. Tako je… meni se moje sviđa. Vaša nagodba da ga promenim, neće moći. U ponedeljak u 9h idem u Palatu pravde. Ljudi, drago mi je da sam vas sve upoznala. Jelena nije pi*ka! U stvari jeste… kosmička! Ovo ja kao žena mislim. Muškarci su slobodni da rade po nahođenju. Nisam kriva… i idem u zatvor! Srpski Seveningen… – napisala je Jelena.

 

(story.rs)

Komentarišite

Your email address will not be published.