“Jednostavno sam razočaran” Meganin otac se oglasio u jeku skandala

January 10, 2020, 8:10 am

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan odlučili su da se da se praktično odreknu svega što sada imaju, i povuku se iz javnog života i sa kraljevskih dužnosti, a vijest je brzinom munje obišla cijelu planetu.

Iako nije baš najjasnije čime će se par u životu baviti, pismo je veoma potreslo sve članove kraljevske porodice, ali i čitavu javnost koja budno prati sva dešavanja putem inostranih medija.

Već neko vrijeme djeluje da je ovaj kraljevski par nezadovoljan svojim životom i javnim titulama koje im nameću brojne odgovornosti, a razlozi odluke koju su donijeli su tema brojnih spekulacija. Neki tvrde da je glavni razlog kraljicina netrpeljivost prema Megan i Hariju, a sa druge strane, po njihovim potezima i izjavama jasno je da im život u kraljevskoj porodici nije bio potaman.

Foto: Profimedia

Poznato je da je Megan u lošim odnosima sa ocem Tomasom, koji se sada oglasio povodom vijesti koja je podigla Britaniju na noge.

–  Jednostavno sam razočaran – rekao je Tomas koji nije video niti je pričao sa kćerkom otkako se u maju 2018. godine udala za princa Harija.

Tomas nije želio ništa više da komentariše vezano za odluku Harija i Megan, a djeluje da ga je ova vijest razočarala.

Inače, Megan Markl je skinula burmu i vjerenički prsten, dok se mnogi u šoku pitaju šta se zapravo dešava.

(Blic) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *