TV K3

android aplikacija

instaliraj

JATOLOG: spoj jezičke kulture i digitalnog doba (FOTO)

JATOLOG: spoj jezičke kulture i digitalnog doba (FOTO)

U Muzičkom paviljonu, u parku Petar Kočić u Banjoj Luci, danas je održana svečana promocija Web i Android aplikacije JATOLOG koja predstavlja jedinstven spoj jezičke kulture i digitalnog doba.

Aplikacija JATOLOG kreirana je u svrhu jačanja i očuvanja jezičke vrijednosti kroz digitalnu pismenost 21. vijeka.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa radom i funkcionalnostima ove aplikacije, načinom izrade, te vrijednostima koje pruža a koje su iskazane kroz sinergiju jezičke kulture, tradicije i informacionih tehnologija.

Aplikaciju su izradili studenti završnih godina Elektrotehničkog fakulteta i Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci u okviru LANACO studentske prakse, a pod mentorstvom Udruženja lektora Republike Srpske i IT stručnjaka LANACO-a.

Uspješno udruživanje studenata različitih obrazovnih pravaca može da postane primjer drugima, pokazuju nam to upravo ovi mladi intelektualci koji su utrošili 150 časova za izradu ove aplikacije.

WEB aplikacija je potpuno besplatna i dostupna putem adrese www.jatolog.udruzenjelektorars.com. Verzija za Android uređaje je postavljena i čeka verifikaciju Google Play Store-a.

TV K3

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.