TV K3

android aplikacija

instaliraj

Japanski dizajner manekenkama preko lica stavio ogromne bukete

Japanski dizajner manekenkama preko lica stavio ogromne bukete

Mladi japanski dizajner Noir Kei Ninomiya osvojio je pažnju brojne publike svojom prvom revijom u Parizu. Dramatične crne kombinacije razbio je šarenim buketima od kojih su neki završili čak i na licima manekenki.

Noirova revija održana je u maloj dvorani Faculte de Pharmacie de Paris koja nije bila dovoljna za publiku relativno nepoznatog dizajnera.

Kolekcija mladog dizajnera sastoji se od crnih komada odjeće raznih materijala, kontrastnih struktura i zanimljivih detalja. Manekenke su nosile crne kožne jakne, čipkane haljine, suknje od tila, svilene košulje…

Mnogi bi pomislili kako crna kolekcija izgleda sumorno i jednolično, ali Noir je uspio napraviti zanimljive kombinacije koje ni u jednom trenutku nisu izgledale monotono.

Najzanimljviji dio na reviji bili su ogromni buketi preko lica manekenki. Činilo se kako mnoge od njih nisu znale kako se kreću po pisti. Međutim, ljubiteljima mode ovi detalji učinili su se simpatičnim zbog čega će Ninomiya za svoju iduću reviju sigurno morati tražiti veću dvoranu.

Komentarišite

Your email address will not be published.