J Lo predstavila kćerku oslovljavajući je sa “oni” (FOTO, VIDEO)

June 20, 2022, 8:16 am

Jennifer Lopez nedavno je nastupila u duetu sa “svojim omiljenim duetskim partnerom ikada”, za koje se ispostavilo da riječ je o njenoj nebinarnoj kćerki Emme koja ima 14 godina.

Dobitnca Grammyja nastupila je u četvrtak na stadionu Dodgers u Los Angelesu. Odjevena u zelene hlače visokog struka, top i ogrtač sa pernatim detaljima, publici je najavila posebnog gosta koristeći zamjenicu “oni/njih”.

“Zadnji put smo zajedno nastupali na stadionu velikom poput ovog i od tada tražim od njih da stalno pjevaju sa mnom, no oni neće. Dakle, ovo je vrlo posebna prilika. Oni su jako, jako zaposleni. Rezervisani. I skupi”, našalila se pjevačica.

Zatim je nastavila: “Koštaju me kad izađu, ali vrijede svakog penija jer su moj omiljeni duetski partner svih vremena. Pa ako ćeš mi ugoditi”, rekla je glumica pozvavši kćerku Emme na pozornicu.

Emme se pojavila u jarko rozom kompletu koji se sastojao iz košulje kratkih rukava i bermuda koje je uparila sa čarapama u istoj boji i crnim cipelama. Na glavi je nosila kačket.

Na događaju humanitarnog karaktera, majka i kćerka izvele su pjesmu “A Thousand Years”, a tom prilikom Emme je nosila mikrofon u duginim bojama.

Mnogi su na društvenim mrežama podijelili snimak njihovog performansa, pohvalivši Jennifer jer je pred svima, i “s velikom dozom ljubavi”, izrazila podršku svom djetetu.

“Najbolji roditelji podržavaju svoju djecu”, jedan je od komentara.

Emme i brat blizanac Max, djeca su koju je pjevačica dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a s kojim i danas ima dobar odnos.

Ova 14-godišnjakinja i ranije je privlačila dosta pažnje svojim izgledom te često bila na meti ružnih komentara gdje su mnogi dovodili u pitanje njenu rodnu opredjeljenost. Porodica se nije obazirala na ružne komentare, a majka i kćerka su posljednji put nastupile zajedno 2020. na poluvremenu Super Bowla, piše Klix.

@christinathesupermom

Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance

♬ original sound – ChristinaTheSupermom

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.