TV K3

android aplikacija

instaliraj

Iz kuhinje aktuelne vlasti- Mektić: Crna lista s osobama iz Srbije je izmišljotina, misle da me tako lako mogu slomiti

Iz kuhinje aktuelne vlasti- Mektić: Crna lista s osobama iz Srbije je izmišljotina, misle da me tako lako mogu slomiti

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić izjavio je kako je navodna crna lista nepoželjnih osoba iz Srbije kojima će biti zabranjen ulazak u BiH zapravo najobičnija izmišljotina u kuhinji aktuelne vlasti u Republici Srpskoj.

Beogradske Večernje novosti jutros su objavile da ministar bezbjednosti BiH navodno priprema zvaničnu listu s imenima osoba iz susjedne Srbije kojima će biti onemogućen ulazak na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Taj list navodi su na spisku, između ostalih, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, novinar televizije “Happy” Milomir Marić, predsjednik pokreta Zavetnici Stefan Stamenkovski, Vojislav Šešelj i mnogi drugi iz različitih sfera društva.

– To je najobičnija glupost i izmišljotina. Svi sistemi koji se zasnivaju na lažima i dezinformacijama mislim da nemaju svijetlu budućnost – kazao je Mektić.

Na pitanje može li pretpostaviti ko kreira takve tekstove, Mektić direktno optužuje aktuelnu vlast u Republici Srpskoj, a sve zbog političke principijelnosti.

– To je zbog toga što sam jedan od ljudi u Srpskoj demokratskoj stranci (SDS) koji čvrsto stoji na stanovištu da ne treba ulaziti u bilo kakvu koaliciju sa SNSD-om – izjavio je Mektić.

Ministar bezbjednosti BiH smatra da njegovi politički neistomišljenici misle da ga mogu slomiti u njegovim političkim stavovima.

– Misle, ali to naprosto nije moguće – zaključio je Mektić za klix.ba.

Izvor: srpskainfo/ klix.ba

Komentarišite

Your email address will not be published.