TV K3

android aplikacija

instaliraj

Istočno Sarajevo:Policijska uprava o migrantima i zaplijeni droge (VIDEO)

Istočno Sarajevo:Policijska uprava o migrantima i zaplijeni droge (VIDEO)

Stanje bezbjednosti na području Policijske uprave Istočno Srajevo je zadovaoljavajuće rekao je danas na konferenciji za novinare načelnik ove policijske uprave Branimir Šehovac ,Smanjen je broj poginulih u saobraćaju za oko 50 odsto. Za devet mjeseci pripadnici policije pronašli su i predali Terenskoj kancelariji Službi za poslove sa strancima BiH 263 migranta, među kojima 242 muškarca i 21 lice ženskog pola.Načelnici su upoznali novinare i sa detaljima uspješno realizovane akcije u kojoj je zaplijenjeno 900 kg droge vrijednosti dva miliona KM.

U saradnji sa pripadnicima SIPE I MUP-om RS a pod nadzorom tužilaštva BIH pripadnici PU IS izvršili su presretanje i zaplijenu oko 900 kilograma opojne droge marihuana-skunk, u kamionu crnogorskih registarskih oznaka. Akcija je realizovana 8 oktobra kada su na lokalitetu Krupac u Istočnom Sarajevu, zaustavljena dva kamiona s prikolicama i putničko motorno vozilo.

U oblasti kriminaliteta na području PU IS .registrovano je 419 krivičnih djela što je 8,8 odsto više u odnosu na isti period prošle godine. “Najveći broj krivičnih djela je iz oblasti opšteg kriminaliteta, privrednog kriminaliteta, iz oblasti bezbjednosti javnog saobraćaja, i u vezi sa zloupotrebom droge .

Za devet mjeseci pripadnici policije pronašli su i predali Terenskoj kancelariji Službi za poslove sa strancima BiH 263 migranta, među kojima 242 muškarca i 21 lice ženskog pola

Načelnik Sektora policije u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo Milan Čvoro naveo je da je za devet mjeseci registrovano 249 narušavanja javnog reda i mira I 707 saobraćajnih nezgoda, što je za 2,8 odsto više nego lani. Smanjen je broj poginulih u saobraćaju za oko 50 odsto.

TVK3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.