TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ispovjest elitne prostitke

Ispovjest elitne prostitke

Elitna prostitutka, koja je tri godine radila za Mihajla, otkrila je da je on imao stroga pravila ponašanja za djevojke, kažnjavao ih je ukoliko bi koristile drogu ili same kontaktirale s klijentima

Došla sam iz manjeg grada u Beograd 2007. i upisala se na Pravni fakultet, živjela sam u stanu koji sam naslijedila od deke i koji je bio u lošem stanju. Mihajla sam upoznala 2015. Prvo sam s njim stupila u seksualne odnose, a onda sam počela da radim za njega. Sjećam se prvog klijenta, bio je Arapin. Mihajlo mi je rekao da samo treba da odem u hotel, budem lijepa i nasmijala. Tako je i bilo, a te noći zaradila sam prvih 1.000 eura.

Ovo je, kako Kurir ekskluzivno saznaje, u istrazi protiv Mihajla Maksimovića, najpoznatijeg makroa koji je podvodio elitne prostitutke, ispričala jedna stilistkinja, koja je tri godine radila za njega. Kako je navela, Mihajlo joj je još prilikom prvog susreta rekao da djevojke zarađuju i do 10.000 eura mjesečno.

– U to sam se kasnije i sama uvjerila – rekla je djevojka, čije je ime poznato redakciji.

Na saslušanju u tužilaštvu, kako izvor otkriva, objasnila je da im je klijente pronalazio Mihajlo i da su mogle da ih odbiju, ali njihova imena nije otkrivala. Ipak, rekla je da je među njima bio jedan plaćeni ubica, kao i stranci i biznismeni. Posebno su joj, kako je navela, ostale upečatljive dvije situacije. Prva se dogodila, kako je rekla, s pilotom iz Srbije.

– Otišla sam u jedan apartman na Banovom brdu. Gospodin, to jest klijent, izgledao je sasvim normalno sve dok nismo počeli sa odnosom. Dok sam bila na njemu, raskrvario mi je bradavicu, vrisnula sam i rekla „šta to radiš“. Odbacio me s kreveta i uhvatio za vrat, gušio me, pljuvao, nazivao kurvetinom, ponavljao da ne vrijedim ni 50 centi, a kamoli 220 eura, koliko je trebalo da naplatim. Šamarao me, onda me je okrenuo u pozu otpozadi i udario da mi je na zadnjici ostao otisak ruke, kao i posjekotina od njegovog sata – ispričala je navodno ona i nastavila:

– Druga situacija dogodila se s biznismenom. Tek što sam ugradila silikone, a uradila sam to jer mi je Mihajlo obećao da će tako da mi poraste cijena, otišla sam kod klijenta. Bila sam kod njega pet sati, klijent je bio takav da sam imala povodac oko vrata, a ja sam morala da glumim psa! – otkrila je djevojka.

Podsjetimo, Mihajlo Maksimović uhapšen je u martu 2019. i uskoro bi trebalo da mu počne suđenje zbog trgovine ljudima. Lisice su stavljene i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću. Iako je priznala da je radila za njega i zarađivala veliki novac, ova djevojka optužila ga je da ju je primoravao da redovno ide na ginekološke preglede, treninge i psihoterapije, kao i da kupuje skupe haljine, a da je pojedine djevojke protežirao i davao im bolje poslove.

– Radila sam za njega do januara 2019, kada sam s dvije koleginice uhapšena u hotelu u Beogradu – ispričala je ona.

Elitna prostitutka, koja je tri godine radila za Mihajla, otkrila je da je on imao stroga pravila ponašanja za djevojke, kažnjavao ih je ukoliko bi koristile drogu ili same kontaktirale s klijentima.

– Imao je tri pravila, čuvena tri „ne“ – nikad ne lagati Mihajla, nikad klijentima ne pričati o drugim klijentima i nikad ne pričati o djevojkama koje rade – rekla je djevojka.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.