TV K3

android aplikacija

instaliraj

Infantino: Fudbal će krenuti tek kad svi budu bezbjedni

Infantino: Fudbal će krenuti tek kad svi budu bezbjedni

Predsjednik Svjetske fudbalske federacije Đani Infantino, istakao je da ne zna kada će se fudbal opet početi da se igra.

Prvi čovjek svjetskog fudbala je istakao da neće dozvoliti da se takmičenjima krene dok ne bude siguran da niko neće da bude ugrožen.

– Sve lige i nacionalni savezi prate instrukcije Svjetske zdravstvene organizacije. Želim da se zahvalim medicinskim radnicima koji su pravi heroji. FIFA će dati sve od sebe da pomogne u ovim teškim trenucima . U Evropi i Južnoj Americi trudićemo se da pomognemo koliko god možemo. Pogledajmo kalendar takmičenja nacionalnih timova, regulacije, modifikacije i prelazne rokove. Svi moramo da napravimo ustupke. Ovo su teška vremena- rekao je INfantino za italijansku Gazetu

Rekao je da je svjetska ekonomija ugrožena što će se odraziti na fudbal.

– Ne znamo kada će svijet opet normalno funkcionisati. Ovdje vidimo priliku, jer možemo da napravimo reformu u fudbalu. Možda ćemo imati drugačiji format, možda manje turnira. Ne treba praviti naučnu fantastiku, već pogledati kolika je šteta napravljena i kako da je saniramo. Ponavljam, svi činimo ustupke. Nećemo morati sve da gradimo od nule. Spasimo fudbal zajedno – poručio je Infantino.

Autor:   – srpskainfo.com

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.