TV K3

android aplikacija

instaliraj

Incident u Zagrebu

Saborski poslanik Mosta Miro Bulj napravio je incident, kada je pokušao da presretne predsednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor.

Incident u Zagrebu

Kamere su pratile predsednika Vučića koji je pešice pošao iz sedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću, ali, pošto ga je obezbeđenje zadržalo dalje, nije se moglo čuti šta je doviknuo.

Čulo se, međutim, i videlo kako mu Vučić, nimalo uznemiren, odgovara.

“Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema…”, rekao je Vučić.

Hrvatski novinari su javili da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali nije uspeo, pa mu je dobacio “kada će posetiti hrvatsku Glinu”.

Bulj je pre toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.

Bulj je rekao da ne razume zbog čega predsednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsednica Kolinda Grabar Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

“Ovo je samo igrokaz koji vređa porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu Svetog Marka”, kazao je Bulj.

Pripadnici hrvatske policije, koji su obezbeđivali Trg Svetog Marka tokom protesta, privukli su posebnu pažnju neobičnim puškama.

Reč je o antidron puškama, specijalno namenjenim za zaustavljanje dronova.

Hrvatska policija je prošle godine nabavila novu opremu u vrednosti od 34 miliona kuna, a među tom opremom su i antidron puške, čija je vrednost 266.000 kuna po komadu, objavio je zagrebački Večernji list.

Komentarišite

Your email address will not be published.