TV K3

android aplikacija

instaliraj

Incident u Londonu povezan sa terorizmom (FOTO/VIDEO)

Incident u Londonu povezan sa terorizmom (FOTO/VIDEO)
Britanska policija saopštila je danas da, iz predostrožnosti, incident na Londonskom mostu u kojem je izbodeno više osoba, tretira kao “povezan sa terorizmom”, potvrdivši da je upucala muškarca.

Incident na Londonskom mostu - Foto: REUTERS

Incident na Londonskom mostuFoto: REUTERS

– U ovom trenutku, okolnosti u vezi sa incidentom na Londonskom mostu i dalje nisu jasne. Ipak, iz predostrožnosti, trenutno reagujemo na ovo kao da je riječ o incidentu povezanim sa terorizmom – navela je policija na Tviteru.

Prema riječima svjedoka, policija je pucala na jednu osobu.

Skaj njuz prenosi, pozivajući se na neimenovane izvore, da je u incidentu ubijena najmanje jedna osoba koja nije napadač.

amanda**@AmandaHunter87

Someone just shot on London Bridge @BBCBreaking @SkyNews

Embedded video

2,578 people are talking about this

Britanski premijer Boris Džonson naveo je da je redovno dobija informacije o incidentu i zahvalio policiji i hitnim službama na brzom reagovanju, prenosi Rojoters. Policija je prethodno saopštila da je više osoba izbodeno u blizini Londonskog mosta.

– Policija je zadržala u pritvoru muškarca. Vjerujemo da je nekoliko ljudi povrijeđeno – navodi se na Tviter nalogu policije. Britanski mediji navode da je most opkolila policija.

Novinar Bi-Bi-Sija rekao je da je vidio tuču grupe muškaraca na mostu. Potom je stigla policija i ispaljeni su hici, naveo je on.

Londonska Hitna služba saopštila je da je ovo označila kao veliki incident i da je nekoliko ekipa izašlo na lice mjesta.

Parmy Olson

@parmy

Big commotion on London Bridge just now. More than a dozen police cars and officers on the scene.

View image on Twitter
 Izvor: B92

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.