TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ilda Šaulić zapjevala hitove kralja narodne muzike

Ilda Šaulić zapjevala hitove kralja narodne muzike

Pjevačica Ilda Šaulić prisustvovala je izložbi svoje bliske prijateljice, umjetnice Džulijet Terani. Ilda je bila dobrog raspoloženja.

– Hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dijete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu. I ovo je jedna od takvih – da večeras budem raspoložena, da to bude onako kako jeste i voljela bih da bude više ovakvih događaja – rekla je Ilda.

Pjevačica je nedavno održala i prvi nastup nakon smrti oca Šabana Šaulića.

– Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak poslije nekih krupnih stvari u životu je uvijek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo svijeta, da je bilo lijepo i veselo… Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umijem i znam – rekla je Ilda.

Ona je na nastupu otpjevala i blok pjesama svog oca.

– Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako… I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lijepo i ono manje lijepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom –navela je Ilda za Pink, i dodala da će joj biti praksa da pjeva očeve pjesme na njenim nastupima.

– To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa – rekla je Ilda Šaulić.

Na pitanje kako su ostali članovi porodice Šaulića, Ilda je rekla sljedeće: “Dobro su. Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negdje, između sebe najbolje znamo”.

(Expresstabloid – Foto: RAS/RAS Srbija)

Komentarišite

Your email address will not be published.