TV K3

android aplikacija

instaliraj

Huawei predstavio novi tablet

Kompanija Huawei Technologies proširila je portfolio novim MediaPad M1 8.0 uređajem koji nudi performanse bez kompromisa u pogledu dugotrajnosti baterije.

Huawei predstavio novi tablet

Uređaj karakteriše moćni četvoro-jezgarni procesor od 16 GHz i dugotrajna baterija kapaciteta 4800 mAh, što omogućava osam sati gledanja video materijala na osnovu samo jednog punjenja, navodi se u saopštenju kompanije.

Multi-window ekran novog MediaPad M1 omogućava gledanje televizije ili filmova u 1080p visokoj rezoluciji uz istovremeno korišćenje drugih aplikacija.

Novi MediaPad M1 može se naći u dvije varijante – sa internom memorijom od osam i 16 GB, uz mogućnost proširenja eksternim SD mikro karticama.

Operativni sistem je Android 4.2 Jelly Bean sa Emotion UI korisničkim interfejsom.

Ekran od osam inča, mogućnost korišćena SIM kartice i metalni završni sloj čine MediaPad M1 jedinstvenim, a debljina od 7,9 mm i težina svega 329 grama olakšava nošenje u džepu ili torbici.

Ekran od 1080p visoke rezolucije pruža jasniju sliku, dok dupli zvučnici i kvalitetan zvuk doprinose potpunijem multimedijalnom uživanju.

Ukoliko korisnik ide na put, MediaPad M1 može poslužiti kao odličan uređaj za GPS navigaciju.

Svaka putanja koja se unese biće isplanirana sa maksimalnom preciznošću, a korisnik dobija uputstvo za svako pojedinačno skretanje.

Takođe, MediaPad M1 je kompatibilan sa Huawei TalkBand narukvicom koja predstavlja prve hibridne Bluetooth slušalice u svijetu i pametnu narukvicu, koja omogućava hands-free pozivanje i fitness tracking u jednom pametnom uređaju. N. NOVINE

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.