TV K3

android aplikacija

instaliraj

Huawei Ascend G630 – najbolje iz Huawei kuhinje

Huawei je već u nekoliko navrata dokazao da je dorastao velikim "igračima" kada su u pitanju pametni telefoni. Glavni razlog je linija pristupačnih, ali vrhunskih modela pametnih telefona ovog kineskog proizvođača, kao i pažljivo osluškivanje potreba svih grupa korisnika, što su još jednom dokazali.

Huawei Ascend G630 – najbolje iz Huawei kuhinje

Naime, iz kompanije Huawei na naše tržište stiže novi pametni telefon pod šifrom Ascend G630, a u pitanju je uređaj koji pripada srednjoj cjenovnoj klasi, koji se već nalazi u ponudi kompanije m:tel. Ovaj uređaj je poseban zbog svojih performansi, ali i činjenice da ga preporučuje i popularni Lepi Brka, poznati kuvar koji je učestvovao i u snimanju promotivnog videa za promociju ovog telefona.

“Iz Huawei kuhinje u kojoj sam ja pripremao posebno jelo izašao je ovaj G630, koji me je oduševio. Posebno u segmentu fotografisanja hrane za Instagram, jer mu je kamera odlična”, rekao je Lepi Brka.

Ascend G630 je opremljen sa dvije kamere, glavnom od osam megapiksela i sekundarnom rezolucije 1.3 MP.

Kada se govori o tehničkim karakteristikama,  G630 je prilično napredan uređaj. Za one koji se nešto više razumiju u pametne telefone, najkorisnije informacije su one da posjeduje procesor sa četiri jezgra, ekran HD rezolucije od pet inča, te kameru sa osam megapiksela.

Prednju stranu telefona štiti izdržljivo staklo, i to tako dobro da se na njemu čak ni nakon mjesec dana korišćenja neće pojaviti nikakve ogrebotine. Površina stakla ima i poseban premaz, zbog kojeg ne ostaju tragovi prstiju, a osjećaj dodira je veoma prijatan i prst lako klizi po staklu. Zadnja strana uređaja je matirana, tako da vam Ascend G630 neće kliziti iz ruke.

Iako je uobičajenih dimenzija kao i ostali smartfoni sa spomenutom veličinom ekrana, prijatno će vas iznenaditi debljina od samo 7,8 milimetara, što je za ovu klasu uređaja izuzetno.

Uređaj koristi izmjenjivu Li-Ion bateriju kapaciteta 2000 mAh, a tu je i nekoliko režima uštede energije koje sami možete podesiti, a meni će vam prikazati nivo potrošnje energije i softvera i hardvera, te preostalo vrijeme rada.

Zbog svega navedenog, Huawei G630 odličan je izbor za vaš novi pametni telefon. Tačnije, ako vam je potreban smartfon za svakodnevnu upotrebu i surfovanje internetom sa odličnim prikazom vizuelnih sadržaja, definitivno imajte na umu ovaj telefon.

Sve dodatne informacije o ovom, ali i ostalim modelima koje je kreirao Huawei, možete naći u najbližoj poslovnici kompanije m:tel.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.