TV K3

android aplikacija

instaliraj

Hrišćansku adventističku crkvu u Banjaluci opljačkao državljanin Srbije

Hrišćansku adventističku crkvu u Banjaluci opljačkao državljanin Srbije

Policija RS je u akciji kodnog naziva “Snimač” uhapsila državljanina Srbije Nikolu N. (30) iz Zemuna, saznaje Srpskainfo.

On je od juna do avgusta ove godine provaljivao u srednje škole i vjerske objekte, a na njegovoj meti bili su i muški i ženski satovi, ogrlice, novac… Između ostalog, osumnjičen je i za pljačku Hrišćanske adventističke crkve, iz koje je ukradeno 50.000 KM.

Prema nezvaničnim informacijama, materijalna šteta iz više krađa procjenjuje se na preko 100.000 KM.

– Nakon zaprimljenih prijava u vremenskom periodu od juna do avgusta 2018. godine, da su izvršena krivična djela u vaspitno-obrazovne ustanove, sportskom klubu, vjerskom objektu i drugim objektima na području Grada Banjaluke, policijski službenici su izvršili detaljnu analizu prikupljenih tragova sa lica mjesta i dokaza, te u koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, izveli akciju kodnog naziva „Snimač“, koja je rezultirala utvrđivanje identiteta osumnjičenog – saopšteno je iz MUP RS.

Kod njega je pronađen dio otuđenog novca u različitim valutama i predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Uhapsila ga je Granična policija BiH na aerodromu “Sarajevo” po potjernici banjalučke policije.

Srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.