Horoskop za 20. maj

May 20, 2020, 7:21 am

U današnjem horoskopu saznajte šta možete očekivati na planu ljubavi, zdravlja i posla.

Ovan

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može donijeti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

Bik

U vama ozbiljno raste tenzija, jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da riješite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali, onog časa kada stvari dovedete do kraja, slijedi vam osjetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.

Blizanci

Pažnja je usmjerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promjene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete.

Rak

Osjećate da vas neko ugrožava. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu na poslu osjetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promjena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

Lav

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Osim toga, budite oprezni u saobraćaju.

Djevica

Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izleteti nešto što ste željeli da prećutite. Budite odmjereni da veza ne bi završila raskidom, naročito ako skrivate nešto što voljena osoba ne smije da sazna.

Vaga

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati.

Škorpija

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Njihovo ignorisanje nije zlonamjerno, riječ je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim pa tako niste zanimljivi ni da vas procjenjuju.

Strijelac

Stavljate ružičaste naočare i dozvoljavate sebi da utonete u carstvo mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi vjerujete da su u pitanju ljubavni signali.

Jarac

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promjenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

Vodolija

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

Ribe

Mogući su potezi koji će iz korjena promijeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primijetili na vrijeme.

novosti.rs http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *