Harison Ford u Istočnom Sarajevu?

September 10, 2021, 8:38 am

Legendarni holivudski glumac Harison Ford najavio je mogućnost da posjeti Svjetsko prvenstvo u amaterskom biciklizmu koje će od 5. do 10. oktobra biti održano u Istočnom Sarajevu!

Čuveni junak filmova „Indijana džons“ i „Ratovi zvijezda“ veliki je ljubitelj biciklizma i nije mu strano da sa prijateljima krene na ture duge po nekoliko stotina kilometara iako je napunio 79 godina.

Neki od njegovih bliskih prijatelja ispunili su normu za dolazak na prvenstvo, pa je on izrazio želju da dođe sa njima, jer su mu prenijeli mnogo lijepih utisaka koje su pobrali na Jahorini tokom kvalifikacione trke koja je održana sredinom avgusta.

Ford je minulih mjeseci boravio u Velikoj Britaniji gdje je snimao peti nastavak filma „Indijana Džons“, a uprkos godinama i dužini snimanja, svakodnevno su ga viđali kako vozi bicikl.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nema sumnje da bi dolazak jednog od najslavnijih glumaca u istoriji Holivuda imao ogroman značaj kako za sam događaj, tako i za promociju Istočnog Sarajeva i Jahorine koja polako ali sigurno osim lidera u zimskom turizmu zahvaljujući biciklizmu i drugim sadržajima postaje sve značajniji ljetnji centar na evropskoj turističkoj mapi.

Kvalifikaciona trka za Svjetsko prvenstvo već je okupila nekoliko značajnih imena iz svijeta biciklizma, a najpoznatije je svakako Džoni Hugerland koji je i pobijedio u obje trke.

Biće ih još više na Svjetskom prvenstvu, a ukoliko bi stigao i Ford sigurno bi to bio veliki bum ne samo u Srpskoj i BiH nego i u cijelom svijetu, jer gdje god da se pojavi veliki mag filma izaziva ogromno interesovanje.

(srpskainfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *