TV K3

android aplikacija

instaliraj

Hadži Jovan Mitrović: “Osporiću Ivanićevu i Tadićevu kandidaturu”

Predsjednik Srpske napredne stranke hadži Jovan Mitrović izjavio je danas u Banjaluci da ga je, kandidaturom lidera PDP-a Mladena Ivanića za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, SDS, kao najjača stranka u Savezu za promjene, prevarila.

Hadži Jovan Mitrović: “Osporiću Ivanićevu i Tadićevu kandidaturu”

Prema njegovim riječima, ukoliko se stranke u koaliciji međusobno varaju – nemoguće je govoriti o bilo kakvim promjenama nakon izbora.

“Bjanko potpise na kandidacionim listama dao sam jer sam vjerovao SDS-u. Nije mi jasno da Ivanić može sebi dozvoliti da ga neko stavi na koalicione liste gdje nije potpisnik”, dodao je Mitrović.

On je napomenuo da će osporavati kandidaturu Ivanića za člana Predsjedništva BiH, kao i kandidaturu Ognjena Tadića za predsjednika Republike Srpske, ukoliko ih Centralna izborna komisija BiH potvrdi.

“U ovoj zemlji je neophodno da dođe do smjene generacija u političkim partijama. Narod u Republici Srpskoj ne smije da bude prevaren, a mi ćemo žalbu zbog svega ovoga uputiti CIK-u BiH”, kaže Mitrović.

Mitrović je ocijenio da, ukoliko pobijedi na predstojećim izborima, Savez za promjene građanima neće donijeti blagostanje.

Govoreći o prijetnjama na današnjem sastanku Saveza za promjene, Mitrović je rekao da je predsjednik Stranke socijalne sigurnosti srpskih boraca Aco Prelić prijetio da će “letjeti glave”, a da je slično na prošlom sastanku rekao i Ognjen Tadić.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.