Guči rasprodao poderane najlonke

January 8, 2022, 7:19 am

Odsad kada vam puknu najlonke, nemojte ni pomišljati da zaustavite nit bezbojnim lakom, a kamoli bacite najlonke u smeće. Umjesto toga, ponosno ih nastavite nositi, jer to će biti znak da pratite trendove.

To je otprilike ono što nam modni gigant Guči želi poručiti.

Nakon što je predstavio model najlonki dizajniran tako da izgledaju kao da su poderane, Guči se našao na meti osuda. No, ne samo da ih je prodavao – nego i rasprodao.

Čini se kako za famozne čarape vrijedi ona da “svaka stvar ima i svog kupca”, jer se one više ne mogu naći u ponudi na Gučijevoj stranici.

Da bi stvar bila još zanimljivija, njihova cijena nije bila nimalo zanemariva, a iznosila je 190 dolara, što je poprilično diglo prašinu na društvenim mrežama.

Mnogi su se pitali kako nešto što izgleda poderano i iznošeno može toliko koštati, a i biti moderno.

– Imam pitanje za one koji su platili 190 dolara za poderane Guči čarape: Jeste li dobro? – piše uz fotografiju ispod koje su uslijedili žustri komentari.

Na slici je očigledno kako nije riječ o maloj rupi, nego poderotini koja seže od listova pa do međunožja, a još veći apsurd je što su one bile skuplje od pojedinih parfema ovog brenda te čak i narukvica s Gučijevim logom, piše Klix.

(Srpskainfo – FOTO: BIANCA DE MARCHI/EPA)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *