TV K3

android aplikacija

instaliraj

Greške s frizurom koje biste trebali izbjegavati

Mnoge žene složiće se sa činjenicom da je za dobar izgled od velike važnosti lijepa kosa, odnosno dobro ošišana i stilizovana frizura.

Greške s frizurom koje biste trebali izbjegavati

Aaron Grenia, stručnjak za kosu s velikim iskustvom upozorava na četiri najveće greške kad je u pitanju izgled kose koji vas može postarati.

Ne održavate frizuru

Mnoge žene katkad upadnu u zamku dužeg nešišanja, pa im frizura vrlo brzo izgubi formu. Čak i samo ošišani vrhovi mogu učiniti puno za izgled, a idealno bi bilo ići na šišanje najmanje svakih sedam nedjelja.

Boja kose

Nikako nemojte kosu farbati u pretjerano svijetle nijanse, pogotovo ne platinasto plavu! Takva boja može potpuno izbrisati zdrav sjaj s lica i postarati vas za nekoliko godina. Radije se odlučite za moderne balayage, ombre ili parcijalne pramenove koji su svjetliji tek nekoliko nijansi od ostatka kose.

Staromodna frizura

OK, neke frizure nikad ne izlaze iz mode, ali styling s vremena na vrijeme treba osavremeniti. Dakle, recite zbogom natapiranim šiškama, previše laka na kosi, preočitim prugastim pramenovima…

Male promjene

Ako se bojite drastičnih rezova ili radikalnih make overa, za početak odrežite šiške. Svakom obliku lica pristaje neki tip šiški, pa zamolite frizera da vam pomogne. Osim toga, uvijek dobrodošla promjena je i prebacivanje razdeljka s jedne strane na drugu.

 

Tportal

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.