Gaga striptizeti u gaćice gurnula 2.000 €

June 4, 2015, 8:10 am

Lejdi Gaga  se u klubu  uopšte nije  ponašala  kao zvezda,  a sve vreme  je pila viski

Lejdi Gaga se u klubu uopšte nije ponašala kao zvezda, a sve vreme je pila viski

Po dolasku u Srbiju pevačica se sa dečkom Tejlorom Kinijem uputila u jedan restoran gde su večerali, a zatim su do ranih jutarnjih sati lumpovali u poznatom beogradskom strptiz baru. Da je Gaga bila odlično raspoložena, najbolje pokazuje činjenica da je striptizetama u gaćice stavila oko 2.000 evra.

Iz Beograda pravo u London

Svetska pop diva u Srbiji će ostati do koncerta koji ima zakazan u Londonu. Slobodno vreme je iskoristila da se vidi sa svojim izabranikom, ali i da poseti našu zemlju u kojoj nikada nije bila. Ovde će ostati sve do leta za London, gde je očekuju fanovi. Ona je spremna da publici u Engleskoj spremi spektakl, a ukoliko joj se dopadne naša zemlja, možda zakaže nastup i u Srbiji.

Od trenutka kada je kročila na tlo Srbije, Lejdi Gaga je imala vremena samo da se presvuče, i već je krenula da obilazi našu prestonicu. U kratkom šortsu šetala se ulicama, dok su je prolaznici gledali u neverici. Najviše vremena želela je da provede sa izabranikom Tejlorom, što najbolje pokazuju fotografije na kojima su golupčići zagrljeni. Ni to što je oko njih bilo ljudi nije ih sprečilo da se nasred ulice maze, pa je glumac u jednom trenutku pevačicu uhvatio i za guzu. Sebi su dali malo oduška kada su se uputili u jedan strptiz klub gde su opušteno igrali i uživali do jutra.

– Lejdi Gaga je veoma raspoložena došla u jedan striptiz bar u Beogradu. Uopšte se nije ponašala kao zvezda, već se ponašala kao i svaka devojka koja izađe. Uopšte nije imala neke posebne uslove, a cele veče je pila viski. Iako je oko nje bilo obezbeđenje, to je nije sprečilo da se super provede. U separeu u kom je bila smeštena igrala je sa devojkama koje rade u tom striptiz baru, a u jednom trenutku je izvadila novac i častila ih. Ne znam baš koliko im je novca dala, ali čini mi se da je bilo oko 2.000 evra. Iz kluba je izašla sa osmehom na licu, što očigledno znači da se odlično provela – izjavio je za „Alo!“ izvor koji se te večeri našao na licu mesta.

Podsećanja radi, Lejdi Gaga je Srbiju želela da poseti u najvećoj tajnosti, ali joj to nije pošlo za rukom. Razlog njenog dolaska u našu zemlju jeste poseta dečku Tejloru, koji kod nas snima film „The Forest“.

Svetski mediji se sjatili u Srbiji

Od trenutka kada se saznalo da će Lejdi Gaga doći u Srbiju, predstavnici svetskih medija su odmah spakovali kofere i doputovali u Beograd. Nekoliko ekipa najpoznatijih medija sjatilo se u našoj prestonici kako bi uslikali pop divu. Jutro nakon Gaginog dolaska u Srbiju, već su osvanule fotografije na svetskim sajtovima uz priču kako se pevačica provodi sa dečkom Tejlorom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.