TV K3

android aplikacija

instaliraj

Gadgets Samsung Galaxy A serija dobija sistem sa tri kamere?

Gadgets Samsung Galaxy A serija dobija sistem sa tri kamere?

Kompanije, kao što je Samsung, obično zadržavaju premijum funkcije i karakteristike za svoje najbolje telefone, poput onih iz Galaxy S i Note serije.

Međutim, ukoliko su tačni nedavni izvještaji, izgleda da bi Samsung mogao donijeti neke od svojih premijum funkcija i na telefone iz srednjeg segmenta.

Izvještaj iz Koreje sugeriše da bi Samsung mogao implementirati tri kamere na poleđinu svoje Galaxy A serije telefona, koja je deo kompanijine linije iz srednjeg segmenta.

Ovo je posebno zanimljivo zbog toga što Samsung u svojoj ponudi još uvijek nema telefon sa tri kamere na poleđini, iako postoje glasine da će ovo implementirati Galaxy S10 model naredne godine.

Pored implementiranja kamere sa tri senzora u Galaxy A seriju, sugeriše se da južnokorejska kompanija razmišlja i o tome da u Galaxy A seriju ubaci i in-display senzor otiska prsta.

S obziropm na to da se pojavljuje sve više kineskih proizvođača koji počinju u svoje pristupačne telefone da ubacuju premijum karakteristike, Samsung je očigledno pod pritiskom da tri kamere i senzor otiska u displeju donese i u svoju liniju iz srednjeg segmenta, kako bi ostao konkurentan.

Nezavisne novine

Komentarišite

Your email address will not be published.